Breaking News
Home » Belföld » Újabb kábítószerrel való visszaélés – Galériával

Újabb kábítószerrel való visszaélés – Galériával

Szárított kendert, növényi törmeléket és kábítószer gyanús fehér port találtak a rendőrök egy ház melléképületében, Gerendáson. A férfi nemcsak termesztette a növényeket és fogyasztott a kábítószerből, hanem adott is el belőle az ismerőseinek. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.
Több mint egy kilogramm kábítószer gyanúját keltő anyagot foglaltak le a Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2018. november 21-én, Gerendáson. Egy ház melléképületében szárított kendert, növényi törmeléket és fehér port is találtak. A házban lakó 20 éves nőnél és 24 éves férfinál a gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett. A kendernövényeket a gerendási férfi termesztette és szárította. Emellett 2018 májusa és novembere között több ismerősének is adott el a növényi őrleményből. Az igazságügyi szakértő véleménye szerint a házkutatás során lefoglalt anyagok kábítószert tartalmaznak. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a nő ellen kábítószer birtoklás bűntett, a férfi ellen pedig kábítószer kereskedelem bűntett miatt indított büntetőeljárást.
A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az eljárás iratait a napokban átadta az ügyészségnek.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Ez is érdekelhet!

Pálinkaünnep vagy egyéni szórakozás Becsehelyen?

A pandémia küszöbén a második hullám közepén ne felejtsünk el megemlékezni egy igazi hungarikum megünnepléséről. …

%d blogger ezt szereti: