Home » Belföld » Nem akart vele menni, ezért bántalmazta

Nem akart vele menni, ezért bántalmazta

A Bonyhádi Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy helyi férfival szemben indítottak garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Az egyik helyi áruházból érkezett bejelentés 2019. május 5-én a kora esti órákban a Bonyhádi Rendőrkapitányságra, mert egy férfi az üzlet kasszájánál szóváltásba keveredett egy pécsi nővel, majd ezt követően őt combon rúgta és a haját is megtépte. A férfi eközben folyamatosan kiabált, mellyel az üzletben tartózkodókban riadalmat keltett. A fiatal nő védelmére kelt az egyik eladó, akit az elkövető szintén szidalmazni kezdett, és csak többszöri felszólításra távozott a boltból.

A rendőrök rövid időn belül azonosították a 49 éves helyi férfit, akit előállítottak, elszámoltattak és gyanúsítottként hallgattak ki garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A Bonyhádi Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztályán a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügyben keletkezett iratokat megküldték az ügyészségnek.

Ez is érdekelhet!

Elhunyt Bálint gazda

Nincs olyan ember talán, aki nem ismerte volna mindenki Bálint gazdáját. Apák napján egy világjárvány …

%d blogger ezt szereti: