Breaking News
Home » Belföld » Magyar átlagkereset alakulása

Magyar átlagkereset alakulása

Közzétett a KSH egy diagramot, hogy a magyarországi emberek átlagkeresete miként alakul.
Elhoztuk nektek, bár megvan róla azon sajátos véleményünk, hogy ez mennyire fedheti a valóságot, egyáltalán közelít-e hozzá. Kéretik csak akkor továbbolvasni ha megvan a megfelelő rugalmasság és elvonatkoztatási alap.

Lássuk csak egy átlag magyar ember alsó hangon hazavisz nettó 215.000 forintot. Ez az átlag magyar kifizeti belőle a garzon lakás törlesztőjét, a kis fogyasztású autó hitelét, bevásárol magának persze akciós termékekből, költ ruházatra és ha ügyes volt, akkor marad még egy kis zsebpénze kikapcsolódni vagy félretenni.
Amennyiben két átlag magyar találkozik ez az összeg már 430.000 forint, természetesen még mindig nettóban. Lecserélik a garzont, a kicsi kocsik még jó célt szolgálnak és minden flottul megy. Amennyiben úgy döntenek trónörököst akarnak és már kevés a kutya/macska belevágnak a projektbe, ezt az állam tíz millió forinttal honorálja babaváró támogatás formájában. Ha úgy döntenek, hogy nagy családnak szeretnének hódolni akkor még pár tíz milliós CSOKkal megtámogatja őket a jelenlegi rezsim kormány, teret adva a családi adókedvezményeknek és ha a szüleik még élnek akkor lehetőségük van a nagyszülői gyedre. Az átlag magyar ember ugyebár már 25 évesen 20 éves munkatapasztalattal rendelkezik, de pályakezdő, hisz a legtöbb átlag cég ezt várja el. Az átlag magyar nem meddő, nem impotens, képes a megfelelő létszámú és minőségű gyermek nemzésére, hiszen tudjuk, hogy jelenleg a legnagyobb életben maradási rátával csak a tökéletesen egészséges és magas tehetséggel rendelkező egyedek rendelkeznek kis hazánkban. Ugyanakkor az átlag magyar átlagos szülei teljesen egészségesek még, tudnak az unokákkal megfelelő időt tölteni, sportra, zenére és mindenféle foglalkozásra hozni-vinni, amíg az átlag nő vállalkozik a gyermekek mellet és az átlag férfi is saját lábra áll, ezzel is megteremtve a még magasabb anyagi jólétet. Az átlag magyarnak ezért a “jólétért” cserébe annyit kell “csak” tennie, hogy feláldozza a szabadságát, lehorgonyoz az országban, hisz innentől kezdve csak kirándulni hagyhatja el, ugyanis ezekért a jóságokért bizony alá kell a 20 évet írni esetenként.

Nem vagyok átlag magyar, de nem is szeretnék azzá válni és ezzel együtt szerintem még rengetegen vagyunk. Nem állt szándékomban senkit sem megbántani, pusztán teret adni és rávilágítani ez egyik jelenlegi fő problémára.

 

Ez is érdekelhet!

Kiss Norbert dobogóra állt Mostban

A harmadik helyen ért célba Kiss Norbert, a Révész Truck Racing Team kétszeres Európa-bajnok versenyzője …

%d blogger ezt szereti: