Breaking News
Home » Belföld » Közel 30 autót tört eddig fel, de elfogták

Közel 30 autót tört eddig fel, de elfogták

A hegyvidéki nyomozók elfogták azt a férfit, aki Budapest I., II., XI. és XII. kerületében közel 30 autót tört fel, majd azokból többek között laptopokat és táskákat lopott.

A 41 éves budapesti B. Krisztián 2019. július 2-án délután Budapest XII. kerületében, az Ignotus utcában betörte egy parkoló autó ablakát, és ellopta a csomagtartóban lévő laptopot, valamint céges iratokat. Egy kerékpáros felfigyelt az üvegcsörömpölésre, és látta, ahogy a férfi elmenekül a megszerzett értékekkel. A szemtanú értesítette a rendőröket, akik a kerékpáros által adott személyleírás alapján azonosították B. Krisztiánt, és még aznap este a III. kerületi lakásán elfogták. A nyomozók a céges iratokat a társasház udvarán lévő szeméttárolóban találták meg, az ellopott laptopot – amit a bűncselekményt követően a férfi eladott – egy üzletben foglalták le.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a férfit lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, amely során megállapították, hogy B. Krisztián 2019. április 29. és július 2. között összesen nyolc autót tört fel, amelyekből gördeszkát, pénztárcát, laptopokat, táskákat és szerszámos ládákat lopott.

A 41 éves férfi ellen a BRFK II. kerületi Rendőrkapitányság is nyomozást folytat, mivel B. Krisztián 2019 áprilisa és júniusa között további 21 autót tört fel Budapest I., II. és XI. kerületében.

A hegyvidéki nyomozók a férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Ez is érdekelhet!

Kamionban próbáltak meg határt lépni

A román-magyar közös ellenőrzés során találták meg a külföldieket. A Csanádpalota autópálya-határátkelőhelyen egy román honosságú …

%d blogger ezt szereti: