Home » Hírek » Kamion és kisbusz ütközött Enyingen

Kamion és kisbusz ütközött Enyingen

Az eddig rendelkezésre álló információk alapján 2019. augusztus 22-én 7 óra 30 perc körül Enyingen a Fő utcában egy kamion és egy Renault kisbusz összeütközött. A baleset következtében a kisbuszt vezető személy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A helyszíni szemle idejére a balesettel érintett útszakaszon fél pályás útlezárás van érvényben. A forgalom rendőri irányítás mellett halad. Kérjük az arra közlekedőket, hogy fokozottan figyeljenek a megváltozott forgalmi rendre.

Delta Hírek youtube csatornáján megtudtuk
Frontálisan ütközött egy kenyérszállító autó egy kamionnal Enying belterületén. A kenyeres kocsi áttért a szemközti sávba, ahol egy vasat szállító kamion érkezett. A kamion vezetője észlelte az autót, szinte teljesen megállította a több tonnás monstrumot, de nem tudta elkerülni az ütközést. Úgy tudjuk a 24 éves sofőr kenyeret szállított és hajnalban indult útnak. Az ütközés olyan erejű volt, hogy a fiatal férfi azonnal szörnyethalt. Információink szerint a férfi valószínűleg elaludhatott azért csapódott a több tonnás kamionnak. Értesüléseink szerint az elhunyt férfi egy évvel ezelőtt még rendőrként dolgozott, majd saját pékséget nyitott a párjával ezért leszerelt. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Ez is érdekelhet!

Unokázós csalót fogtak ismét el

A budapesti nyomozók a XII. kerületben fogtak el egy férfit, aki idős embereket szemelt ki …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

%d blogger ezt szereti: