Home » Kékfény » Határinfó hétvégére

Határinfó hétvégére

unnamedA Mura-híd felújítása miatti zűrzavarról már korábban írtunk, azonban most megmutatjuk nektek mire számíthattok ha hétvégén határt lépnétek.

Van RUTIN-od? Ha nincs akkor töltsd le gyorsan, hogy képben legyél. A Rendőrségi Útinformációs Rendszer mobil applikációja folyamatosan informál arról, hogy mi vár rád, ha határt hagynád magad után.

A közúti határátkelőhelyek várható forgalma megyénként:
Zala megye
Letenye autópálya határátkelőhelyen a teherforgalomban mindkét irányban 30-60 perc várakozás alakulhat ki. A személyforgalomban pénteken délután kilépő, míg vasárnap délután belépő irányban alakulhat 15-30 perc várakozás.

Somogy megye
Barcs Közúti Határátkelőhelyen esetenként a teherforgalomban 15-30 perc várakozás alakulhat ki.

Baranya megye
Udvar Közúti Határátkelőhelyen a Magyarországon keresztül utazó – a nyugat-balkáni régióból származó – vendégmunkások miatt pénteken kilépő, vasárnap belépő irányban akár 30-60 perces várakozás alakulhat ki a személyforgalomban. A teherforgalomban Udvar Közúti Határátkelőhelyen mindkét irányban 30-120 perces várakozás is kialakulhat.

Bács-Kiskun megye
A megye közúti határátkelőhelyein – elsősorban Tompa Közúti Határátkelőhelyen – a személyforgalomban pénteken kilépő irányban késő estig, illetve vasárnap reggeltől estig akár 30-60 perces várakozással lehet számolni. A teherforgalomban Tompa Közúti Határátkelőhelyen a várakozás elérheti, estenként meghaladhatja a 60-180 percet.
Hercegszántó Közúti Határátkelőhelyen elsősorban szombaton és vasárnap lehet kilépő és belépő irányban esetenként akár 15-30 perces várakozás a személyforgalomban. A bácsalmási és a bácsszentgyörgyi közúti határátkelőhelyen a hétvégén a határátkelőhelyek nyitását követő, illetve zárását megelőző időszakban ki- és belépő irányban is meghaladhatja a 30 percet a várakozás.

Csongrád megye
Röszke Autópálya Határátkelőhelyen pénteken a kilépő irányban a buszok és a személygépjárművek tekintetében 30-60 perces, várakozás kialakulásával számolunk. Vasárnap elsősorban a belépő irányban a busz- és a személyforgalmi sávokon 30-120 perc várakozás alakulhat ki. A tehergépjárművek esetében akár 60-120 perc várakozás is kialakulhat ki- és belépő irányban szombatig és a jövő héten hétfőtől.
A tiszaszigeti, valamint az ásotthalomi és a röszkei közúti határátkelőhelyeken, a hétvégén 30 perc várakozással lehet számolni a személyforgalomban elsősorban belépő irányban.
Csanádpalota Autópálya Határátkelőhelyen, pénteken és szombaton a tehergépjárművek tekintetében belépő és kilépő irányban akár 60-120 perces várakozásra lehet számítani.
A személyforgalom tekintetében – elsősorban belépő irányban – estenként 30 perces várakozással számolunk. Buszforgalom esetében a hétvégén esetenként be- és kilépő irányban 30 perc várakozás is kialakulhat.
Nagylak Közúti Határátkelőhelyen a személygépjárművek esetén 15 perc várakozás is kialakulhat mindkét irányban, míg a tehergépjárművek esetén – elsősorban kilépő irányban – 60 perces várakozás is előfordulhat.
Kiszombor Közúti határátkelőhelyen a személyforgalomban szombaton és vasárnap esetenként 15 perc várakozással lehet számolni be- és kilépő irányban.

Békés megye
Békés megye határátkelőhelyein nem számolunk várakozás kialakulásával.

Hajdú-Bihar megye
Ártánd Közúti Határátkelőhelyen szombat este 22óráig a belépő irányban 60-90 perc, kilépő irányban 45-90 perc várakozás alakulhat ki a tehergépjárművek tekintetében. Szintén kialakulhat várakozás a teherforgalomban vasárnap 22 órától hétfő estig, amelynek mértéke mindkét irányban 30-60 perc lehet.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Vállaj Közúti Határátkelőhelyen a személyforgalomban ki- és belépő irányban pénteken déltől estig 15-60 perces várakozás is kialakulhat. A hétvégén reggeltől a kora délutáni időszakig a belépő irányban lehet 30-60 perc várakozással számolni. A szakaszosan megnövekvő utasforgalom miatt a jövő héten belépő irányban bármely napszakban kialakulhat 30 perc várakozás.
Csengersima Közúti Határátkelőhelyen a kilépő irányban pénteken déltől estig alakulhat ki jelentősebb forgalom, amely során akár 15-30 perces várakozás is előfordulhat. A hétvégén a reggeli-délelőtti időszakban belépő irányban 30 perc, a kora délutáni, kora esti órákban pedig kilépő irányban szintén 30 perc várakozás kialakulásával számolunk a szakaszosan megnövekvő utasforgalom miatt. A teherforgalomban a hajnali és a kora délelőtti órákban alakulhat ki 60 perc várakozás elsősorban kilépő irányban. A következő héten mindkét irányban bármely napszakban szintén kialakulhat 30-60 perc várakozás.
Záhony Közúti Határátkelőhelyen a személyforgalomban belépő irányban a hét minden napján kialakulhat 30-60 perc várakozás. A jellemzően péntektől vasárnapig növekvő forgalom miatt a várakozás időszakosan elérheti, esetenként meg is haladhatja a 90 percet. A hétvégén szombat délutántól hétfő estig kilépő irányban is kialakulhat 60-120 perc várakozás. A teherforgalom tekintetében a várakozás kilépő irányban elérheti, illetve meghaladhatja a 60-120 percet.
Beregsurány Közúti Határátkelőhelyen a személyforgalom tekintetében mindkét irányban a hét minden napján már a hajnali óráktól számolhatnak az utasok 30-120 perc várakozással, ezért javasoljuk a korlátozott nyitvatartással (07.00-19.00) üzemelő Barabás Közúti Határátkelőhely igénybevételét. Kilépő irányban az időszakosan megnövekvő forgalom miatt elsősorban a délutáni időszakban 30-60 perc várakozás kialakulhat.
Tiszabecs Közúti Határátkelőhelyen a személyforgalom tekintetében belépő irányban a hét minden napján a délelőtti óráktól alakulhat ki esetenként 30-60 perc várakozás.
Barabás (zárás 19.00 óra), Lónya (zárás 18.00 óra) Közúti Határátkelőhelyen a nap bármely időszakában kialakulhat 15-30 perces várakozás, amelynek mértéke elsősorban a határátkelőhely zárását megelőző időszakban ki- és belépő irányban is meghaladhatja a 30-60 percet.

Ez is érdekelhet!

Elkapták a füzesabonyi emberölés gyanúsítottját

Füzesabonyi otthonában holtan találtak egy 26 éves férfit. A helyszíni és a halottszemle adatai alapján …

%d blogger ezt szereti: