Home » Hírek » Halálos baleset szemtanúit keresik!

Halálos baleset szemtanúit keresik!


A rendelkezésre álló adatok szerint 2018. november 14-én 10 óra 50 perckor egy Man TGA típusú tehergépkocsi Letenyén, a Bajcsy-Zsilinszky utcában közlekedett, amikor a Béc utca kereszteződésénél jobbra kanyarodása során nem biztosított elsőbbséget a neki jobbról érkező kerékpárosnak és összeütköztek. A baleset következtében a biciklis a helyszínen életét vesztette.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 20000/208/2018. bűnügyi számon folytat nyomozást egy halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset miatt.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében kérjük, hogy aki látta a balesetet vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán vagy hívja a 06-92-504-364-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámon, valamint a 107-es vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívószámok valamelyikén.

Ez is érdekelhet!

Unokázós csalót fogtak ismét el

A budapesti nyomozók a XII. kerületben fogtak el egy férfit, aki idős embereket szemelt ki …

%d blogger ezt szereti: