Home » Hírek » Elaludt a vétkes sofőr

Elaludt a vétkes sofőr

Két kisteherautó ütközött össze ma reggel 7 óra körül a 4-es főút 72-es kilométerénél. A szemtanúk beszámolója alapján a súlyos balesetet az okozhatta, hogy a Pest felé tartó piros színű jármű sofőrje elaludt és átsodródva a szembejövő sávba az ott szabályosan érkező szürke színű kisteherautónak, majd a szalagkorlátnak ütközött. A balesetet okozó jármű rakterében egy utas tartózkodott szabálytalanul, őt álmában érte az esemény. A vétlen jármű sofőrje csak könnyebb sérüléseket szenvedett, a többi érintett 4 főt – köztük utasát -, miután feszítővágóval kiszabadították a tűzoltók, hármat a ceglédi-, és kettőt a szolnoki kórházakba szállították a mentők. Mindkét jármű külföldi rendszámú volt, és tudomásunk szerint románok utaztak bennük.
A vétkes kisbusz sofőrje tiltakozott, hogy ő vezetett, ami felvetette a gyanút, jogosítvány nélkül ült a kormánynál, de az is oka lehetett tiltakozásának, egyszerűen csak megijedt az általa okozott baleset következményétől.
A helyszíni szemle idejére a forgalmat Budapest irányába a 401-es útra, Szolnok irányába Cegléd belterületén át a 40-es főút felé terelik. (Fotó: Farkas Zsolt)

F

orras; Ceglédi Panoráma

Ez is érdekelhet!

Elkapták a füzesabonyi emberölés gyanúsítottját

Füzesabonyi otthonában holtan találtak egy 26 éves férfit. A helyszíni és a halottszemle adatai alapján …

%d blogger ezt szereti: