Breaking News
Home » Hírek » Beszállító-díler osztrák alapanyagból

Beszállító-díler osztrák alapanyagból

A 43 éves budapesti T. Gergely 2019. április 15-én autóval átment Bécsbe, hogy értékesítés céljából marihuánát hozzon be Magyarországra. A férfi még aznap délután a 65 kenderpalántát egy érdi házhoz vitte, ekkor fogták el őt a rendőrök.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály nyomozói miután átkutatták a házat, a pincében egy egész marihuánaültetvényt találtak, kiépített világítás-, öntöző- és szellőztetőrendszerrel. Időközben hazaért a 36 éves budapesti Sz. Bálint, akit szintén elfogtak.

A Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói lefoglalták T. Gergely Peugeot 107 típusú autóját, a benne lévő 65 kenderpalántát, valamint a nála lévő valutát. Továbbá lefoglalták a díler mobiltelefonjait, laptopját, a nála lévő közel kétmillió forintot, különböző valutákat, valamint a pincében megtalált 82 tő kifejlett marihuánát és a növény termesztéséhez használt eszközöket.

A budapesti felderítők T. Gergelyt bűnsegédként elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett, Sz. Bálintot kábítószer-kereskedelem bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A nyomozók a két férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Közlemény: Rendőrség

Ez is érdekelhet!

Megölték az eltűntnek hitt nőt

A miskolci nyomozók őrizetbe vették a nő élettársát, aki a gyanú szerint olyan súlyosan bántalmazta …

%d blogger ezt szereti: