Home » Belföld » Az esetlen rabló esete

Az esetlen rabló esete

A kaposvári rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, aki a gyanú szerint egy pénzváltót akart kirabolni.

A Kaposvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának felkérése alapján a rendőrök a Terrorelhárítási Központ munkatársai segítségével 2019. augusztus 7-én reggel, Kaposvár belvárosában fogtak el egy személyt.

A rendőröknek előzetes bűnügyi információk alapján tudomásukra jutott, hogy egy 52 éves ráksi lakos 2019. augusztus 7-én felfegyverkezve akart kirabolni egy kaposvári pénzváltót. Az együttműködő rendőri erők még a bűncselekmény elkövetése előtt – védve az üzletben dolgozók testi épségét – rajtaütöttek a férfin, és megakadályozták a rablást. A Terrorelhárítási Központ műveleti egysége az elkövetőt elfogta és előállította a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók rablás bűntett előkészület elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták és őrizetbe vették. A gyanúsított beismerő vallomást tett, amelynek során elmondta, hogy anyagi gondjai adódtak, amit a pénzváltó kirablásával kívánt megoldani.

A Kaposvári Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Ez is érdekelhet!

Elhunyt Bálint gazda

Nincs olyan ember talán, aki nem ismerte volna mindenki Bálint gazdáját. Apák napján egy világjárvány …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

%d blogger ezt szereti: