Breaking News
Home » Kékfény » Valutaváltás okosan – kevés volt a csúszópénz?

Valutaváltás okosan – kevés volt a csúszópénz?

Nagykanizsán több éve az egyik áruháznál, de volt már, hogy a rendőrségtől 200 méterre két idősebb férfi rendszeresen valutaváltást folytatott, persze jó áron. Nekik jó volt legalábbis. Úgy néz ki vagy a csúszópénz volt kevés vagy a valaki bokájába belerúgtak, mert az eddig “észre nem vett” embertársi önzetlen segítés most sikkasztás lett és lekapcsolták őket. Alább olvasható a rendőrség hivatalos közleménye.

“A nyomozók 2019. január 29-én 10 órakor érték tetten az 56 éves és a 62 éves helyi férfiakat, akik Nagykanizsán az egyik áruház bejáratánál, feltehetően több éve folytattak illegális valutaváltási tevékenységet. A rendőrök mindkét személy ruházatát, gépkocsiját, valamint otthonát átvizsgálták, melynek során több tízmillió forint és külföldi valuta került elő, összesen 154 millió forint értékben, amit lefoglaltak. Az egyenruhások a férfiakat elfogták és előállították a Nagykanizsai Rendőrkapitányságra, majd jogosulatlan pénzügyi tevékenység bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket. A két férfi összesen 154 millió forint értékben váltotta illegálisan a valutákat.
A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügyben keletkezett iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.”

 

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Ez is érdekelhet!

Unokázós csalót fogtak ismét el

A budapesti nyomozók a XII. kerületben fogtak el egy férfit, aki idős embereket szemelt ki …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

%d blogger ezt szereti: