Breaking News
Home » Hírek » Útinfó » Útinfók szombat kora délután

Útinfók szombat kora délután

Az M7-es autópályán, a főváros irányába – Velence térségében – a 47-es km-nél egy személyautó árokba hajtott. Forgalmi akadályt nem képez, ennek ellenére lelassul az előrejutás!

47-es főúton, Orosháza és Székkutas között két személyautó és egy mezőgazdasági jármű ütközött össze. A 176-os km-nél a főutat lezárták, a forgalmat helyben terelik el.

Az M0-s autóúton, a Megyeri híd felé vezető oldalon útépítők dolgoznak a 65-ös km-nél az Újpalota, Csömör lehajtónál. Az arra közlekedők lehajtást követően útszűkületre és jelzőőrös forgalomirányításra számítsanak!

****

Megnyitották az M2-es autóutat az M0-s autóúttól Vác-dél csomópontjáig, ezzel Vácig már 2×2 sávon, fizikai elválasztás mellett haladhat a forgalom. Dunakeszi és Göd között a 2. sz. főutat és az M2 gyorsforgalmi utat összekötő utat (2113-as jelű Dunakeszi-Fót összekötő út) is átadták a forgalom számára, mellyel egyidőben az összekötő út elérését biztosító, M2 gyorsforgalmi úton található új Dunakeszi északi csomópont hivatalos megnyitása is megtörtént. (Forrás: NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.)

Átadták az M44-es gyorsforgalmi út leghosszabb szakaszát Tiszakürt és Kondoros között.
A teljes, 62 km-es szakasz hazai forrásból, zöldmezős beruházásként, új nyomvonalon épült, 2×2 sávos kialakítással, fizikai elválasztással és burkolt leállóöblökkel.

Ez is érdekelhet!

Újra élnek a határellenőrzések

Az új koronavírus-járvány elleni védekezés részeként 2020. március 12-én 0 órától a rendőrség újra ellenőriz …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

%d blogger ezt szereti: