Breaking News
Home » Hírek » Útinfó » Péntek délutáni útinfó

Péntek délutáni útinfó

Az M0-s autóút déli szakaszán, az M5-ös felé jelenleg Diósd és a Hárosi Duna-híd között lassú a forgalom.
A 6-os főútról az Érd felől érkezők továbbra is csak lassabban tudnak felhajtani az M0-sra az M5-ös felé.

A 11-es főúton, Szentendrén a 17-es km-nél két autó karambolozott. A kétszer két sávos szakaszon Leányfalu felé sávlezárás van érvényben, ami mindkét irány forgalmát jelentősen lelassítja!

A 44-es főúton, Kunszentmárton és Öcsöd között összeütközött korábban két autó. Az 55-ös km-nél a fél útpályát lezárták.

A 49-es főúton, Mátészalkán az Alkotmány úton egy kamion és egy autó ütközött össze. A 17-es km-nél sávlezárásra készüljenek!

A 81-es főúton, Mór közelében a 25-ös km-nél megszüntetik a vasúti átjárót. A munkavégzés félpályás korlátozással jár, jelzőlámpa irányít. Torlódás van.

***

Az M2-es autóúton a Vác felé vezető oldalon, átadták a Fót-Dunakeszi csomópont eddig lezárt  lehajtó ágát. Fontos tudni való, hogy az M2-es autóúttal párhuzamos Hajcsár útra továbbra sem lehet ráhajtani. Kerülni a Dunakeszi összekötőút felől lehet!

44-es főúton a 32-es km-nél lévő tiszaugi Tisza-hídon meghibásodott a dilatációs szerkezet. A javítási munka miatt a fél útpályát lezárták. A forgalmat napközben jelzőőrök, munkaidő után pedig jelzőlámpa szabályozza.

Ez is érdekelhet!

Kedd reggeli útinfó

Gyorsforgalmi utak: Az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a bicskei szakaszon, a 28-as és a 31-es …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

%d blogger ezt szereti: