Home » Hírek » Nagykátai rendőrök őrizetbe vették fiatal rablót

Nagykátai rendőrök őrizetbe vették fiatal rablót

A nagykátai rendőrök őrizetbe vették a 28 éves pélyi férfit.

A nyomozás adatai szerint egy 28 éves férfi 2019. július 17-én 13 óra és 17 óra között a 83 éves sértett tápiószentmártoni házába bement és ott értékek után kutatott, élelmiszereket és háztartási cikkeket szedett össze, azért hogy azokat eltulajdonítsa. Cselekménye közben megzavarta a házban lakó idős nő, akit a férfi bántalmazott, nyakából az arany nyakláncot kitépte, majd onnan elmenekült.

Az esetről történt bejelentést követően a nagykátai rendőrök az ügyben végzett adatgyűjtés eredményeként azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. A pélyi férfit a Nagykátai Rendőrkapitányság munkatársai együttműködve a Hevesi Rendőrkapitányság és a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársaival 2019. július 25-én 16 óra 40 perc körül a Heves megyei Pélyen elfogták. A pélyi lakost a rendőrök a Nagykátai Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.

A rendőrök a sértett házának közelében található erdős területen megtalálták a férfi által a házból eltulajdonított élelmiszereket és háztartási cikkeket.
A gyanúsított ellen az eljárást a Nagykátai Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja.

Ez is érdekelhet!

Unokázós csalót fogtak ismét el

A budapesti nyomozók a XII. kerületben fogtak el egy férfit, aki idős embereket szemelt ki …

%d blogger ezt szereti: