Home » Zene » Koncert » Mohikán – Egy híján húsz

Mohikán – Egy híján húsz

Egy hónap múlva már készülődhetünk az Egy híján húsz Mohikán koncertre. Jöjjön egy kis ízelítő.

A készülődő harmadik nagylemez miatt ismét megfordult Miskolcon a Mohikán zenekar, aki az év egyik utolsó koncertjét az Újpalotai Közösség Házban adja. A közel két órás koncerten számos ismert dal mellett felcsendül a legújabb szerzeményük a Valaki is, de még soha nem hallott szerzemények is a nagyközönség elé kerülnek.
Aki nem ismerné a fiúkat azoknak egy kis ismertető.
A 2015-ben alakult zenekar dalszerző frontembere Nagy Tibor István a Republik együttes oszlopos tagja volt több mint egy évtizeden át, ezért nem véletlen, hogy felcsendülnek ismerős hangzások és szinte halljuk visszaköszönni Bódi László Cipőt a dalokban. Ugyanakkor nem utánzatokat hallgathatunk tőlük, vagy feldolgozásokat hanem saját dalaikat, saját dallamaikban ismerjük meg, pusztán a világnézet és gondolkodásmód azonos.
A 2015-ben napvilágot látott Hova Száll A Pipából A Füst? című lemezük után 2017-ben megjelent az Indiánugrás most pedig úton van a következő album, aminek beharangozó dalát el is hoztuk nektek.

Ne feledjétek!
Egy híján húsz koncert!
2019. november 30., szombat, 19:00 óra 
Újpalotai Közösségi Ház
Belépő: 1300HUF

Ez is érdekelhet!

Trianonról rendez nemzetközi konferenciát az MTA

Mintegy harminc külföldi előadó részvételével nemzetközi tudományos konferenciát rendez a trianoni békeszerződésről a Magyar Tudományos …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

%d blogger ezt szereti: